Dine vinduer er ofte det første, andre lægger mærke til. Rene vinduer giver et godt indtryk af både din virksomhed og dit hjem. Med det mest moderne udstyr til at vaske dine vinduer med ultrarent vand er vi klar til at løse alle former for vinduespolering. Fra jorden kan vi nå til fjerde sal, og hvis opgaven kræver lift klarer vi også det. Går det virkelig højt, har vi en samarbejdspartner, der arbejder med rope acces, det vil sige, at vinduespudseren hænger i et tov fra taget og vasker dine vinduer. Tøv ikke med at kontakte os – vi er landsdækkende i hele Jylland og på Fyn!

Velkommen til Ready2Clean Vinduespolering

Dine vinduer er ofte det første, andre lægger mærke til. Rene vinduer giver et godt indtryk af både din virksomhed og dit hjem. Med det mest moderne udstyr til at vaske dine vinduer med ultrarent vand er vi klar til at løse alle former for vinduespolering. Fra jorden kan vi nå til fjerde sal, og hvis opgaven kræver lift klarer vi også det. Går det virkelig højt, har vi en samarbejdspartner, der arbejder med rope acces, det vil sige, at vinduespudseren hænger i et tov fra taget og vasker dine vinduer.

Vores vinduespolering på abonnement

Du kan selv vælge om du vil have abonnement af vinduespolering på traditionel vis, eller udført med med rentvandanlæg.

Vores traditionelle vinduespolering
Hos Ready2clean udfører vi gerne vinduespolering på traditionel vis, når vi pudser vinduerne bruger vi tidens bedste grej og vi har kun veluddannet personale til at udføre opgaven, der bliver tørret pænt op efter arbejdet og karme og lister bliver tørret pænt af.

Vores Vinduespolering med rentvandsanlæg
Ved denne form for vinduespudsning bruger vi noget specielt vand som, er er kørt igennem et særligt filter som fjerner alle urenheder. Det betyder, at vinduerne vaskes grundigt med en børste der sider på en kulfiberstang. Efter vask bliver vinduerne skyllet med det rensede vand, vinduesrammerne bliver også vasket.

Når vinduerne er vasket vil de stadig være våde, da de ikke bliver skviset. Men vandet skal blot tørre, og derefter er ruderne spejlblanke.

Har du en villa med meget høje vinduer eller vanskelige kviste? Eller bor du i en lejlighed op til 4. sal er det oplagt du får vasket med vores vaskeanlæg. Vi kan med vores særlige stænger nå op til 12 meters højde.

Denne form for vindues vaske er også meget velegnet til, at vaske vinduer med aluminium og plastic rammer, da vi her uden merpris kan tilbyde, at vaske rammer inklusiv prisen for vinduespudsningen.

Selv om drift af vaskeanlæg selvfølgelig ikke er gratis, kan vi faktisk i dag tilbyde priser på denne form for vinduespudsning der ligger i samme niveau og nogle gange billigere end traditionel vinduespudsning.

Beregn din abonnements pris på vinduespolering

Opstarts pris for nye kunder (gælder ikke eksisterende kunder)
Find din faste pris på vinduespolering og få oprettet et abonnement hos os.

Polering af vinduer på abonnement for erhverv:

Få en pris på din Vinduespolering som abonnement
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din vinduespolering herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: info@ready2clean.dk

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Vinduespolering

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.

Hos Ready2Clean er står vi også klar med en løbende aftale i form af en abonnementsløsning, hvor både private såvel som erhvervskunder kan få tegnet en fordelagtig aftale om jævnlig rengøring og polering af vinduer m.m. Det kan både spare tid og hovedpine at have en fast aftale, da man på denne måde altid ved hvornår der skal rengøres, og man slipper for at skulle ringe og booke hos et nyt rengøringsfirma hver tredje måned.

At flytte vinduespolering over på et abonnement har også andre fordele, såsom forlænget levetid på vinduerne da de jævnligt bliver gennemgået og inspiceret af vores fagpersonale der både er dygtige til deres job, men også kan hjælpe med at udpege problemer inden de opstår. På den måde kan vedligeholdet blive udført i god tid, inden det tager om sig og bliver et mere omfattende projekt der koster.

Lad os kigge forbi med et fast mellemrum, for at sikre jeres vinduer står skinnende rene og holder længst muligt. I kan med god samvittighed vælge os, da vi kun bruger miljøvenlige produkter, ordentligt udstyr, og professionelle metoder og arbejdskraft. Så kontakt os i dag for at høre nærmere om lige præcis hvad vi kan hjælpe jer med.