Vinduespolering Rentvandsanlæg

Rene vinduer giver et godt indtryk af både din virksomhed og dit hjem. Med det mest moderne udstyr til at vaske dine vinduer med ultrarent vand er vi klar til at løse alle former for vinduespolering.

Fra jorden kan vi nå til fjerde sal, og hvis opgaven kræver lift eller rope acces klarer vi også dette.

Vi kan nå op til 12 meters højde

Ved denne form for vinduespudsning bruger vi noget specielt vand som, er kørt igennem et særligt filter som fjerner alle urenheder. Det betyder, at vinduerne vaskes grundigt med en børste der sider på en kulfiberstang. Efter vask bliver vinduerne skyllet med det rensede vand, vinduesrammerne bliver også vasket.

Når vinduerne er vasket vil de stadig være våde, da de ikke bliver skviset. Men vandet skal blot tørre, og derefter er ruderne spejlblanke.

Har du en villa med meget høje vinduer eller vanskelige kviste? Eller bor du i en lejlighed op til 4. sal er det oplagt du får vasket med vores vaskeanlæg. Vi kan med vores særlige stænger nå op til 12 meters højde.

Denne form for vindues vaske er også meget velegnet til, at vaske vinduer med aluminium og plastic rammer, da vi her uden merpris kan tilbyde, at vaske rammer inklusiv prisen for vinduespudsningen.

Selv om drift af vaskeanlæg selvfølgelig ikke er gratis, kan vi faktisk i dag tilbyde priser på denne form for vinduespudsning der ligger i samme niveau og nogle gange billigere end traditionel vinduespudsning.

Garanti for krystal klarE vinduer

Til større opgaver, projekter i højden, opgaver med begrænset adgang til rent vand, boligforeninger, store kontorbygninger eller en række andre scenarier har vi hos Ready2Clean rentvandsanlæg af industrikvalitet, der garanterer at vinduerne bliver renset med krystal klart vand der ikke indeholder kalk eller andre uønskede partikler.

Det er jeres garanti for de reneste vinduer der kan opnås, da især kalk og andre typer kemikalier i vandet ofte er det som efterlader de kedelige striber på vinduet. En anden positiv, er at det sjældent er nødvendigt at benytte sæbe eller rensemidler sammen med det ultra rene vand, så miljøet bliver også skånet.

Vi har også andet professionelt udstyr der kan hjælpe med en effektiv og hurtig vinduespolering, såsom vandførende teleskopstænger der fungerer ved at sprøjte vand ud gennem børstehovedet, og derfor vasker vinduerne med rent vand, uden at man behøver kravle ned af stigen eller liften hele tiden for at skifte det beskidte vand i baljen ud med noget nyt og friskt. Det sparer tid, og gør samtidig også arbejdet mere sikkert.