Dine vinduer er ofte det første, andre lægger mærke til. Rene vinduer giver et godt indtryk af både din virksomhed og dit hjem. Med det mest moderne udstyr til at vaske dine vinduer med ultrarent vand er vi klar til at løse alle former for vinduespolering. Fra jorden kan vi nå til fjerde sal, og hvis opgaven kræver lift klarer vi også det. Går det virkelig højt, har vi en samarbejdspartner, der arbejder med rope acces, det vil sige, at vinduespudseren hænger i et tov fra taget og vasker dine vinduer. Tøv ikke med at kontakte os – vi er landsdækkende i hele Jylland og på Fyn!

Velkommen til Ready2Clean Vinduespolering

Dine vinduer er ofte det første, andre lægger mærke til. Rene vinduer giver et godt indtryk af både din virksomhed og dit hjem. Med det mest moderne udstyr til at vaske dine vinduer med ultrarent vand er vi klar til at løse alle former for vinduespolering. Fra jorden kan vi nå til fjerde sal, og hvis opgaven kræver lift klarer vi også det. Går det virkelig højt, har vi en samarbejdspartner, der arbejder med rope acces, det vil sige, at vinduespudseren hænger i et tov fra taget og vasker dine vinduer.

Vores vinduespolering med rentvandsanlæg

Ved denne form for vinduespudsning bruger vi noget specielt vand som, er kørt igennem et særligt filter som fjerner alle urenheder. Det betyder, at vinduerne vaskes grundigt med en børste der sider på en kulfiberstang. Efter vask bliver vinduerne skyllet med det rensede vand, vinduesrammerne bliver også vasket.

Når vinduerne er vasket vil de stadig være våde, da de ikke bliver skviset. Men vandet skal blot tørre, og derefter er ruderne spejlblanke.

Har du en villa med meget høje vinduer eller vanskelige kviste? Eller bor du i en lejlighed op til 4. sal er det oplagt du får vasket med vores vaskeanlæg. Vi kan med vores særlige stænger nå op til 12 meters højde.

Denne form for vindues vaske er også meget velegnet til, at vaske vinduer med aluminium og plastic rammer, da vi her uden merpris kan tilbyde, at vaske rammer inklusiv prisen for vinduespudsningen.

Selv om drift af vaskeanlæg selvfølgelig ikke er gratis, kan vi faktisk i dag tilbyde priser på denne form for vinduespudsning der ligger i samme niveau og nogle gange billigere end traditionel vinduespudsning.

Beregn din pris på vinduespolering med rentvandsanlæg

Opstarts pris for nye kunder (gælder ikke eksisterende kunder)
Få dine vinduer vasket 1 gang for følgende priser vist nedenfor. Derefter vil du modtage et tilbud på fast vinduespolering.

vinduespolering med rentvandsanlæg

Polering af vinduer med rentvandsanlæg for erhverv:

Få en pris på din Vinduespolering med rentvandsanlæg
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din vinduespolering herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: info@ready2clean.dk

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Vinduespolering

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.

vinduespolering med rentvandsanlæg

Til større opgaver, projekter i højden, opgaver med begrænset adgang til rent vand, boligforeninger, store kontorbygninger eller en række andre scenarier har vi hos Ready2Clean rentvandsanlæg af industrikvalitet, der garanterer at vinduerne bliver renset med krystal klart vand der ikke indeholder kalk eller andre uønskede partikler.

Det er jeres garanti for de reneste vinduer der kan opnås, da især kalk og andre typer kemikalier i vandet ofte er det som efterlader de kedelige striber på vinduet. En anden positiv, er at det sjældent er nødvendigt at benytte sæbe eller rensemidler sammen med det ultra rene vand, så miljøet bliver også skånet.

Ofte renser vi også vinduesrammen samtidig med vinduespoleringen, og det rene vand hjælper med levetiden på vinduet og rammen, da der ikke bliver efterladt kemikalier eller andre rester af rengøringsmiddel som skader vinduet. Det afhænger dog af hvilke ruder og hvilke rammer på den enkelte bygning, så kontakt os hvis i er i tvivl, eller blot ønsker mere information om hvad vi tilbyder.

Vi har også andet professionelt udstyr der kan hjælpe med en effektiv og hurtig vinduespolering, såsom vandførende teleskopstænger der fungerer ved at sprøjte vand ud gennem børstehovedet, og derfor vasker vinduerne med rent vand, uden at man behøver kravle ned af stigen eller liften hele tiden for at skifte det beskidte vand i baljen ud med noget nyt og friskt. Det sparer tid, og gør samtidig også arbejdet mere sikkert.