Dine vinduer er ofte det første, andre lægger mærke til. Rene vinduer giver et godt indtryk af både din virksomhed og dit hjem. Med det mest moderne udstyr til at vaske dine vinduer med ultrarent vand er vi klar til at løse alle former for vinduespolering. Fra jorden kan vi nå til fjerde sal, og hvis opgaven kræver lift klarer vi også det. Går det virkelig højt, har vi en samarbejdspartner, der arbejder med rope acces, det vil sige, at vinduespudseren hænger i et tov fra taget og vasker dine vinduer. Tøv ikke med at kontakte os – vi er landsdækkende i hele Jylland og på Fyn!

Velkommen til Ready2Clean Vinduespolering

Dine vinduer er ofte det første, andre lægger mærke til. Rene vinduer giver et godt indtryk af både din virksomhed og dit hjem. Med det mest moderne udstyr til at vaske dine vinduer med ultrarent vand er vi klar til at løse alle former for vinduespolering. Fra jorden kan vi nå til fjerde sal, og hvis opgaven kræver lift klarer vi også det. Går det virkelig højt, har vi en samarbejdspartner, der arbejder med rope acces, det vil sige, at vinduespudseren hænger i et tov fra taget og vasker dine vinduer.

Vores traditionel vinduespolering

Hos Ready2clean udfører vi gerne vinduespolering på traditionel vis, når vi pudser vinduerne bruger vi tidens bedste grej og vi har kun veluddannet personale til at udføre opgaven, der bliver tørret pænt op efter arbejdet og karme og lister bliver tørret pænt af.

Beregn din pris på traditionel vinduespolering

Opstarts pris for nye kunder (gælder ikke eksisterende kunder)
Få dine vinduer vasket 1 gang for følgende priser vist nedenfor. Derefter vil du modtage et tilbud på fast vinduespolering.

Polering af vinduer på traditionelle vis for erhverv:

Få en pris på din Vinduespolering på traditionelle vis
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din vinduespolering herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: info@ready2clean.dk

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Vinduespolering

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.

traditionel vinduespolering

I dag findes der mange måder at udføre vinduespolering på. Men den klassiske metode med knofedt og håndredskaber er stadigvæk et populært valg, både i hjemmet samt kontorer og industri bygninger. Det kan måske være fordi man gerne vil spare på omkostningerne, da det kan være billigere i nogle tilfælde, men det kan også være at vinduesrammerne eller facaden ikke kan tåle et rentvandsanlæg der spuler vinduerne med ultra rent vand.

Der findes også puristerne, som mener at det bedste resultat sker ved håndkraft og derfor vælger den traditionelle metode til at få skinnende rene vinduer der imponerer gæsterne og gør boligen ekstra indbydende til åbent hus eller udlejning. En anden hyppig årsag til valget falder på denne klassiske metode, kan være hvis vinduerne er ekstra snavsede. I dette tilfælde kan det simpelthen være nødvendigt at skrabe og rense ruderne i hånden, før man overhovedet har mulighed for at spule dem senere.

Uanset hvad opgaven byder på, står vi klar med friske medarbejdere der effektivt og professionelt udfører vinduespolering fra kælder etagen og helt op til fjerde sal. Så kontakt os endelig hvis i ønsker en snak om hvad vi kan hjælpe med, eller har spørgsmål til hvordan et forløb hos os foregår.